En naturlig blanding

Olívy – diaper change er en unik blanding af naturens ingredienser. Baseret på ekstra jomfru olivenolie blandet med en mild kalkopløsning. Olien er 100% ren jomfru olivenolie af højeste kvalitet fra første koldpresning. Den blødgør og tilfører den rette mængde naturlig fugt til huden, samtidig med at den danner en beskyttende hinde mod fugten fra den våde ble. Den milde kalkopløsning lindrer, renser og neutraliserer syren fra urin og afføring. En kombination, der forebygger rødme og samtidig beskytter den sensitive babyhud, så den forbliver i sund balance. Olívy til bleskift er fremstillet af naturlige ingredienser og er fri for parfume og farvestoffer.

Knap 99 % af indholdet består af olivenolie, vand og kalk. Resten er antioxidanter og stabilisering.

 

Certificeret af AllergyCertified

Olívy baby care - diaper change er allergi certificeret og mærket af AllergyCertified. Det betyder, at du kan føle dig helt tryg, når du bruger produktet både til babyer, børn og voksne. AllergyCertified har nemlig de strengeste kriterier på markedet. AllergyCertified er stiftet af danskere og er verdens første internationale allergimærke.

I brochuren fra AllergyCertified kan du læse, hvorfor det er en god ide at vælge produkter med AllergyCertified logoet og du finder også listen med de stoffer, du skal undgå i hudplejeprodukter. Listen bliver løbene opdateret på AllergyCertifieds hjemmeside. 

Se brochuren fra AllergyCertified klik her

Vil du vide mere om AllergyCertified, besøg deres hjemmeside her. 

Olívy er nomineret som det bedste produkt i kategorien "Bedste hudvenlige produkt til institutioner/professionelle" i AllergyAward 2016.

 

Olívy baby care - diaper change indeholder:

Olea europaea fruit oil, Aqua, Stearalkonium rectorate, Caprylyl glycol, Propylene carbonate, Ethylhexylglycerin, Calcium hydroxyde, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Ascorbic acid, Citric acid.

Brug også Olívy til pleje og blødgøring af tør og irriteret hud, på babyer, børn og voksne læs mere her

Få mere at vide om produktet klik her.