Olívy forhandles på apotekeT samt udvalgte webshops og private klinikker

 

KØB OLÍVY ONLINE her:

Webapoteket.dk

Apotekeren.dk

A-apoteket

Apoteket-online.dk

Apopro.dk

DinApoteker

med24.dk

med24.se

med24.no

Lirum Larum Leg

The Green Factory

Asta & Alfred

Babykasse.dk

Aniel.dk

Engby Barnevogne

 

Køb Olívy på Apoteket

Du finder Olívy på babyhylden på apoteket. Kan du ikke finde Olívy på babyhylden på dit lokale apotek, så spørg personalet. Alle apoteker i hele landet kan bestille Olívy hjem til dig fra dag til dag, hvis du beder dem om det. Du er også velkommen til at kontakte os, så vil vi hjælpe dig med at finde et apotek i nærheden af dig, hvor du kan købe Olívy. Ring til os på 70 20 12 55 eller skriv til info@olivy.dk. Vi svarer dig indenfor 24 timer.

Baggrunde til ppt-14.jpg

Apotekerens rolle i historien

I Frankrig gik man i gamle dage til sit lokale apotek og bad om at få rørt  en blanding af olivenolie og kalk. I dag er produktionen industrialiseret og produktet er stabiliseret og tilsat antioxidanter. Det sikrer produktets holdbarhed og bevarer de gode egenskaber, samtidig med at olie og kalk ikke skiller.

 

OLÍVY - DEN PERFEKTE babyshower og BARSELSGAVE

Olívy er en helt oplagt babyshower og barselsgave til glæde for både mor og baby. Når barnet er nyfødt er huden særligt sart og meget skrøbelig, og den bliver nemt rød bl.a. fordi barnet har hyppig afføring, og fordi det ikke er naturligt for huden at være pakket ind i en tætsiddende ble 24 timer i døgnet. Med Olívy - diaper change, kan du nemt og skånsomt rense og pleje barnets hud og forebygge rødme og hudirritationer. På den måde kan du give dit barns hud en god start på livet. Jordemødre og sundhedsplejersker anbefaler Olívy til bleskift:

”Jeg kan se, at produktet virker og anbefaler, at man bruger det fra barnet er nyfødt og gør det til en naturlig vane ved bleskift. Vi ser faktisk ikke problemer med rød og irriteret hud, på de børn, der bruger det. Det er også virkelig godt til den mørkgrønne/sorte afføring (meconium) som barnet har mange gange i de første dage efter fødslen, og som ellers er svær at fjerne helt, fordi den er så tyk og klistret i konsistensen. Og så er det i øvrigt rigtig godt at smøre på de områder af kroppen, hvor de nyfødte skifter hud” >>Birgitte Hyldebrandt, Privatpraktiserende Jordemoder, jordemodercare.dk<<

Vi har lavet et samarbejde med få udvalgte webshops, som gør noget helt særligt ud af indpakningen af Olívy - diaper change til babyshower eller barselsgaven. Hos bl.a. Lirum Larum Leg kan du selv vælge farven på gavepapiret, så den passer til barnets køn. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til de nybagte forældre med en personlig hilsen.

Køb Olívy som babyshower eller barselsgave her:

Lirum Larum Leg

Asta & Alfred

The Green Factory

Aniel