Olívy vil sikre børns trivsel ved at tilbyde sunde og naturlige babyplejeprodukter, som forældre kan bruge med god samvittighed.

 

HISTORIEN OM OLÍVY

Olívy er stiftet af Maria og Cecilie Reumert Wagtmann og fokuserer på sund babypleje. Vi er selv blevet introduceret for produktet af fransk familie, da vores egne babyer skulle skiftes. Idéen til Olívy fik vi efter i årevis at have fragtet mindre partier hjem til os selv, veninder, mødregrupper, kolleger og vuggestuer. Interessen har været så stor og positiv, at vi besluttede os for at få produktet ind på de danske apoteker til glæde for alle danske børnefamilier.

Det er den franske medicinalvirksomhed Gifrer, grundlagt i 1912, der producerer Olívy baby care - diaper change for os. Olívy er baseret på en gammel opskrift, der er blevet solgt på de franske apoteker og brugt af børnefamilier i generationer. I dag er det det mest efterspurgte babyplejeprodukt i Frankrig. Nu kan du købe den franske metode til bleskift på de danske apoteker og apotekerudsalg under navnet Olívy baby care - diaper change.

Læs hvad kunder skriver om Olívy baby care klik her

Læs også om Olívy i medierne klik her

Skriv eller ring til os på +45 70 20 12 55 hvis du vil vide mere

Baggrunde til ppt-12.jpg