I Frankrig har man, i generationer, brugt en blanding af olivenolie - og kalk, når man skifter ble. En metode, der anbefales af børnelæger, jordemødre og dermatologer og bliver brugt på hospitaler og fødeklinikker til rens, pleje og forebyggelse af rødme og irritation i bleområdet. Metoden er også den foretrukne blandt de franske børnefamilier. Det er denne bleskiftemetode, der er kommet til Danmark under navnet Olívy baby care - diaper change.

Også i Danmark har eksperter fået øjnene op for Olívys gode virkning. Både jordemødre og sundhedsplejersker anbefaler Olívy til bleskift og Olívy indgår som en del af undervisningen i spædbørnspleje på jordemoderuddannelsen i København.

”Jeg kan se, at produktet virker og anbefaler, at man bruger det fra barnet er nyfødt og gør det til en naturlig vane ved bleskift. Vi ser faktisk ikke problemer med rød og irriteret hud, på de børn, der bruger det. Det er også virkelig godt til den mørkgrønne/sorte afføring (meconium) som barnet har mange gange i de første dage efter fødslen, og som ellers er svær at fjerne helt, fordi den er så tyk og klistret i konsistensen. Og så er det i øvrigt rigtig godt at smøre på de områder af kroppen, hvor de nyfødte skifter hud” >>Birgitte Hyldebrandt, Privatpraktiserende Jordemoder, jordemodercare.dk<<


”Vi ser mange børn med røde rumper som ofte kræver behandling. Efter vi er begyndt at bruge og anbefale Olívy, kan vi se en markant forskel. De børn der allerede har problemer med rødme og irritation, får hurtigt genoprettet huden, og problemerne kommer ikke igen, hvis de fortsætter med at bruge produktet. Olívy er et virkeligt effektivt produkt til rens og forebyggende pleje af blebørn, og det er samtidig meget nemt at bruge. Produktet er også virkelig godt til større børn med tør hud. Det er en stor fordel for mange familier, at de kan nøjes med, at købe et produkt i stedet for mange forskellige.”
Jytte B. Jensen, Koordinerende sundhedsplejerske, Røde Kors. Kåret til årets sundhedsplejerske i Danmark, 2016

 

"Den lille babys hud er så fin og sårbar. Den har ligget beskyttet i fostervandet. Efter fødslen skal den pludselig holde til afføring, syre fra urin og gnidninger fra bleen. Det er barske sager. Samtidig er huden gennemtrængelig for stoffer udefra. Derfor er det så vigtigt, at man vælger omhyggeligt, når man bruger produkter på den, så der ikke kommer uønskede stoffer ind i babyens krop. 
Olivy er et virkelig godt, mildt og alsidigt produkt. Et fantastisk alternativ til vådservietter. Nemt at have stående på puslebordet og nemt at have i tasken. Fantastisk til både rens, pleje og mild beskyttelse – faktisk på hele kroppen og til alle aldre. Derfor er det oplagt i alle børnefamilier. Olivy indeholder 99 % olivenolie, kalk og vand og er helt uden skadelig kemi. Varmeste anbefalinger – fordi det både er mildt, meget effektivt og alsidigt." 

>>Anette Straadt, Naturlig sundhedsplejerske, forfatter, foredragsholder. www.æblebørn.dk<<
 

Spørg efter Olívy på apoteket og oplev den blide naturlige virkning på din babys hud - bleskift efter bleskift. Du kan læse, hvad forældre mener om Olívy baby care - diaper change klik her.